Online-kolikkopelien visuaalisuus ja akustiikka ovat parhaiden saatavilla olevien hittielokuvien tasolla. Jotkut ovat hauskoja, kun taas toiset ovat traagisia, mutta ne kaikki viihdyttävät sinua lukiessasi niitä. Vaikka Internet-kolikkopelien pelaamisen oppiminen ei ole vaikeaa, sinun on tunnettava pelin monet osa-alueet saadaksesi parhaan mahdollisen tyytyväisyyden pelaamiseen käytetystä ajasta.
Kun valitset, mitä etsit kunnollisesta online-kolikkopelistä, ota huomioon pelikassaasi (kuinka paljon rahaa olet valmis käyttämään huvitteluun), pelityyliäsi ja sitä, kuinka hienostunut haluat pelisi olevan. Varmistaaksemme, että saat kaiken irti internetkolikkopeleistäsi, käymme läpi niihin liittyvät terminologiat ja ideat.

Mitä eroa on rullien ja voittolinjojen välillä? Mitä menetelmiä käytät palkan saamiseen?

Kaikissa peliautomaateissa on pyöriviä keloja, jotka pyörivät jokaisen pyöräytyksen yhteydessä, pelattiinpa niitä online- tai offline-tilassa. Monissa peleissä on viisi kelaa, mutta kiinnostuksen kohteistasi riippuen saatat löytää myös pelejä, joissa on kolme, seitsemän tai jopa yhdeksän kelaa. Voittolinjat ovat monia symbolilinjoja, jotka ilmestyvät rullille ja maksavat, kun päädyt voittavaan symboliyhdistelmään. Valmistajasta riippuen peliautomaatissa voi olla vain kolme voittolinjaa tai jopa 100 voittolinjaa. Voittolinja voi olla suora viiva, joka kulkee kaikkien rullien poikki, tai se voi olla mitä tahansa muuta muotoa (esim. pystysuunnassa yhtä rullaa pitkin, siksakilla useiden rullien yli).

Voittolinjojen määrä on merkittävä, kun pelaat online-kolikkopeliä, koska panoksesi riippuu linjojen määrästä, jonka haluat kattaa. Yleensä suositellaan pelaamaan suurimmalla määrällä voittolinjoja suurimmalla panostetulla rahasummalla (koska silloin voittosi on suurin ja lisävoitolinjoja aktivoidaan yleensä jokaisen panostamasi kolikon yhteydessä). Tämän seurauksena sinun on tiedettävä, kuinka paljon jokainen pyöritys maksaa sinulle.

hajaantua

Kun kaksi tai useampi scatter-symboli ilmestyy missä tahansa ruudulla riippumatta siitä, ovatko ne pelin voittolinjalla, ne maksavat. Ne voivat tuplata, kolminkertaistaa tai kasvattaa voittosummaa koko panoksellasi toimimalla ainutlaatuisena kertoimena. Heillä on kyky käynnistää ylimääräisiä pelejä tai ilmaiskierroksia.

Villi

Wild-symbolit ovat symboleja, jotka voivat esiintyä missä tahansa rullilla ja korvata muita symboleja. Kun kolikkopeliin ilmestyy wild-symboli, se voidaan yhdistää muihin symboleihin sen viereen, jolloin muodostuu voittava symboliyhdistelmä. Jotkut verkkopelit maksavat, vaikka pelaaja ei olisi voittolinjalla maksuhetkellä. Ne voivat toimia myös erikoiskertoimena, kun osut voittoyhdistelmään, mikä nostaa maksuasi kahdella, kolmella tai jopa neljällä kertaa skenaariosta riippuen. Wild-symboleja ei yleensä voida käyttää hajontasymbolien korvaamiseen.

Voittotaulukot näyttävät kuinka paljon rahaa voit voittaa. Kolikkopelien voittotaulukko Sinun tulee aina lukea voittotaulukko ennen minkään online-kolikkopelin pelaamisen aloittamista, koska se tarjoaa tärkeitä tietoja pelistä. Voittotaulukko, kuten nimestä voi päätellä, näyttää kolikoiden määrän, jotka voidaan voittaa erilaisilla voittolinjojen ja symbolien yhdistelmillä. Voit siirtyä kyseiselle tietosivulle napsauttamalla voittotaulukkoa tai näytön ohjekuvaketta.

Voittotaulukko tarjoaa palkinnot tietyn määrän symboleja osumisesta voittolinjalle ja näyttää kaikki erilaiset symbolit, joita rullilta löytyy. Se näyttää myös mitkä symbolit ovat villi, mitkä symbolit ovat scattereja ja mitkä symbolit voivat aktivoida ainutlaatuisia lisäkierroksia. Muista, että tietyt symbolit tarjoavat suurempia palkintoja kuin toiset, joten valitse symbolisi huolellisesti. Laaja maksuero tarkoittaa suurta volatiliteettia (eli voitot tai häviät ovat suurempia), kun taas tasaisemmin jakautunut voitto eri symbolien kesken suosittelee konservatiivisempaa strategiaa pelin pelaamiseen (pienemmät voitot ja myös pienemmät tappiot).

Mitä tulee bonuspeleihin, linjalla on paljon rahaa.

Monet online-kolikkopelit tarjoavat erityisiä bonuskierroksia, jotka käynnistyvät, kun tietyt pelin symbolit kohtaavat. Bonuspeleillä, jotka ovat yleensä mielenkiintoisia sivupelejä, joissa ei vaadita ylimääräistä panosta, voidaan saada lisärahaa. Bonuspelin säännöt voidaan hahmotella voittotaulukossa, tai linkki erilliseen pelin esittelyruutuun voidaan toimittaa.

Ilmaispyöräytykset ovat uskomattoman arvokkaita, joten käytä niitä aina kun mahdollista.
Pelilaudalla tietyille symboliyhdistelmille laskeutuminen voi tuottaa ilmaiskierroksia. Näin voit pelata enemmän kierroksia ilman, että sinun tarvitsee asettaa enemmän panoksia. Vaikka ilmaispyöräytyksen palkkio voi vaihdella, se määräytyy yleensä edellisen vedon panoksen mukaan (käytettyjen kolikoiden määrä ja voittolinjojen määrä).

Yritä panostaa niin paljon kuin mahdollista.

Useimmissa online-kolikkopeleissä on painike, jonka avulla voit panostaa suurimman mahdollisen summan yhdellä pyöräytyksellä. On elintärkeää tietää, kuinka peli, jossa pelaat, käsittelee maksimiarvoa bets. Muut progressiiviset peliautomaatit esimerkiksi maksavat suurimman jättipottipalkinnon maksimipanoksen tekemisestä, jotkin pelibonukset perustuvat maksimipanoksen asettamiseen, ja satunnaisesti panostettujen kolikoiden lisääminen lisää pelitiheyttäsi. Muut Internet-kolikkopelit sen sijaan voivat maksaa yksinkertaisen laskelman perusteella panostettua kolikkoa kohden maksetun summan perusteella, jolloin maksimivedonlyönnistä ei ole hyötyä.